Welcome
Thank you for visiting the Blei-ji.com website
We Are on a Journey Follow Us

Alkmaar 06-03-2016

Ik heb geen kraal toegevoegd aan de ketting, maar een aantal op het strand gevonden  zee-egeltjes. Ik heb deze toen ik een jaar of 8 was altijd op het strand verzameld en aan een stukje scheepstouw geregen.

Ik wilde deze aan de ketting toevoegen omdat ik van het strand hou. Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik altijd van het strand gehouden.

Ik heb er veel leuke dingen meegemaakt met vrienden en familie. Ook ga ik erheen als ik minder leuke dingen meemaak. Ik word er rustig van en ik kan er heerlijk tekenen om mijn gedachten even aan de kant te zetten.

Het mooiste strand bij mij in de omgeving vind ik Schoorl aan Zee. Het is niet met de auto te bereiken en er zijn nauwelijks mensen te zien. Het is er stil en de duinen zijn heerlijk om in te liggen.

Dus vanwege de vele herinneringen aan het strand, dit ‘kraaltje’.