Welcome
Thank you for visiting the Blei-ji.com website
We Are on a Journey Follow Us

Bergen 11-12-2015

Deze kraaltje herinnert me aan een kraaltje/hangertje die ik van mijn vader heb gekregen toen ik 11 jaar was.

Het zag er weliswaar iets anders uit, versierd met oranje en blauwe emaille. Ik was betoverd, zo mooi vond ik hem. Helaas heb ik het hangertje niet meer, net als mijn vader die overleed een jaar later.

Twee decennia later, toen ik besefte dat etaleren, tekenen en schilderen mij niet meer genoeg voldoening gaven, zocht ik naar een ambacht waarin ik me meer kon uitleven. Opeens zag ik die hangertje voor me en besloot om te gaan leren emailleren en iets later ook sieraden maken. Dat is mijn beroep en passie geworden. Een kadootje van mijn vader!?

Een SIERAAD kan je versieren, inspireren, een speciale gevoel of een mooie symbolische waarde meegeven. Het is leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Je kan er blij van worden of er een herinnering mee beleven.

“Herinnering is een vorm van ontmoeting” (Kahlil Gibran).