Welcome
Thank you for visiting the Blei-ji.com website
We Are on a Journey Follow Us

Egmond aan Zee 28-11-2015

Mijn kraaltje is gemaakt van kokosnoot en komt rechtstreeks uit het Amazone gebied. Als kind beweerde ik stellig dat ik een indiaan was in mijn vorige leven. Ik was er heilig van overtuigd. Inmiddels is die overtuiging wel verdwenen, maar nog steeds is: “Het Oerwoud” mijn eerste gevoel als iemand aan mij vraagt waar ik het meest van hou.

In het Amazonegebied ben ik maar kort geweest en tijdens dat bezoek werd ik geconfronteerd met de harde realiteit en de problemen rondom het gebied waardoor mijn romantische beeld even tijdelijk wegzonk.

Gelukkig is mijn romantische beeld van het Amazone gebied niet weg en zijn er veel mensen met positieve initiatieven om aan te moedigen.

Daarom heb ik gekozen voor een kraaltje van Stichting Favela Brasil die zich inzet zowel voor de Amazone als voor de mensen die er leven.

En nu geef ik de ketting door aan Esther Glas!